Ακολουθήστε μας:

facebook  twitter  google +  youtube
 

Αποστολή
Διεθνής Ομοσπονδία Οικογενειακού Προγραμματισμού (ΔΟΟΠ)

H ΔΟΟΠ προάγει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα όλων των ανθρώπων, για να είναι σε θέση να κάνουν ελεύθερα, ενημερωμένες επιλογές σχετικά με τη σεξουαλική και αναπαραγωγική τους ζωή. Επίσης αγωνίζεται για την πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας πληροφορίες, στην εκπαίδευση και σε υπηρεσίες υγείας που αφορούν τη σεξουαλικότητα, τη σεξουαλική ταυτότητα, τη σύλληψη και αντισύλληψη, την ασφαλή έκτρωση, τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και τον ιό HIV/AIDS.

Όραμα

Όραμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Οικογενειακού Προγραμματισμού είναι ένας κόσμος όπου γυναίκες, άνδρες και νέοι θα μπορούν να ελέγχουν το σώμα τους και τη ζωή τους.  

Ένας κόσμος όπου θα μπορούν ελεύθερα να αποφασίζουν για το αν θα αποκτήσουν παιδιά ή όχι. Για το πόσα παιδιά θα αποκτήσουν και πότε; Ελεύθεροι να έχουν υγιή σεξουαλική ζωή χωρίς τον φόβο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων συμπεριλαμβανομένου και του HIV/AIDS.
Ένας κόσμος όπου το φύλο και η σεξουαλικότητα θα πάψουν να είναι αιτία ανισότητας και στίγματος. Η Ομοσπονδία θα κάνει ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να διασφαλίσει αυτές τις τόσο σημαντικές επιλογές και δικαιώματα των ανθρώπων για τις παρούσες γενεές και τις μελλοντικές. 

 

Copyright © Cyprus Family Planning Association. All Rights Reserved
Design & Development by Emporion Plaza Ltd Η τηλεπικοινωνιακή υποδομή είναι μια προσφορά της