Ακολουθήστε μας:

facebook  twitter  google +  youtube
 

Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες

Ο Σύνδεσμος διοργανώνει εκπαιδευτικά εργαστήρια, βιωματικά και μη, διαλέξεις και σεμινάρια, σε σχολεία μέσης, ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης, ιατρικές σχολές, οργανισμούς, κέντρα νέων, νοσοκομεία, ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες, σε μέλη γυναικείων οργανώσεων και σε άλλα οργανωμένα σύνολα και μη όπως είναι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί.

Εκπαιδευτικά προγράμματα διαφώτισης προσφέρονται σε ειδικές ομάδες όπως είναι οι γυναίκες στους μαιευτικούς θαλάμους των κρατικών νοσοκομείων, οι γυναίκες της υπαίθρου,  νέοι σε ξενώνες και κέντρα νεότητας, γυναίκες μέλη συντεχνιών, ξένες καλλιτέχνιδες και άλλες ειδικές ομάδες.

Στόχος των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του Συνδέσμου είναι η ενημέρωση και εκπαίδευσή γύρω το θέμα του οικογενειακού προγραμματισμού, της σεξουαλικότητας, του σεξουαλικού προσανατολισμού, του ασφαλέστερου σεξ, της προφύλαξης από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και τη πρόληψη από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, το θέμα των σχέσεων των δύο φύλων, την εμπορία προσώπων και άλλα.

Τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στην επιμόρφωση ενός μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών από όλες τις βαθμίδες καθώς και άλλων εμπλεκομένων στην εκπαίδευση με θέμα τη Διαφυλική Αγωγή στην Εκπαίδευση. Στόχος πάντοτε η προετοιμασία των εκπαιδευτικών για προσφορά στους μαθητές τους των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων με όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Σε ποιους απευθύνονται οι υπηρεσίες του Συνδέσμου:
Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται σε όλους, ανεξαρτήτου φύλου, υπηκοότητας, ηλικίας, κοινωνικοοικονομικής τάξης, μόρφωσης και θρησκευτικών πεποιθήσεων.
Copyright © Cyprus Family Planning Association. All Rights Reserved
Design & Development by Emporion Plaza Ltd Η τηλεπικοινωνιακή υποδομή είναι μια προσφορά της